Édesanyámnak

szerző: Tihany Tamara

Nekünk bloggereknek nincsenk egymás előtt titkaink, nem igaz? 😀 Ezért aztán rögtön egy vallomással kezdem… Nekem nem felhőtlen a kapcsolatom az anyukámmal. Sok mindenért sokszor haragszom rá, és azt is bevallom Nektek hogy jó párszor gondoltam arra, hogy bárcsak meg tudna változni bizonyos dolgokban. Ezért is gondolkodtam nem túlzás-e egy ilyen minialbum neki. Igaz-e ez, őszinte-e ez.

Aztán arra gondoltam, hogy mindig mikor megnyugszik kicsit a lelkem, az jut eszembe, mikor kislány voltam. Hogy milyen volt akkor. Hogy mennyire szeretett, hogy mindent megtett értem, hogy rohant értem délután munkából, hogy mennyit színeztünk együtt, hogy mese moziba jártunk, hogy milyen keményen próbált helytállni. Mind így vagyunk, nem? Próbálunk helytállni és néha jobban megy, néha rosszabbul. Úgyhogy mikor ezekre a gyerekkori emlékekre gondolok, elfelejtem minden vélt vagy valós sérelmem, és örülök, hogy Ő az anyukám. Mert akárhogy is, mégiscsak miatta is lettem az, aki ma vagyok, szóval sok mindenért lehetek hálás neki.

Az óvodás kori anyák napi műsorokból az "Anyukám, anyukám találd ki " mondókára emlékszem legélénkebben, ezt sokszor mondogattuk akkor is, ha épp nem volt anyák napja. Az ölébe vett, én pedig pöszén (igen, akkor is az voltam 😀 ) mondogattam neki ezt a versikét. Ez egy nagyon kedves emlék, ezt írtam hát a minialbumom kis kihúzható kártyájának a hátoldalára. És mellé leírom neki az érzéseim is, amiket itt feljebb veletek megosztottam. Ez lesz idén az én anyák napi ajándékom neki… Hogy elfogadom úgy, ahogy van. Olyan anyának, amilyen. Bár nem tökéletes, de szeret engem, más nem számít, nem? 🙂

Ne haragudjatok, hogy hosszú voltam és érzelmes, megpróbálok pár használható infot az albumról is megosztani, rendben? 🙂

Egy 12"-es papírt használtam alapnak, azt 4" szélesen levágtam, majd bebígeltem 3"-enként. Harmonikában meghajottam, és a középső két lapot összevarrtam, hogy egy zsebet adjon.

IMG_0541 IMG_0542 IMG_0543 IMG_0544 IMG_0545

Ami ezután jött, semmiség volt. Az alkotócsomag textil csíkjából téptem egy darabkát, azt körben felragasztottam. Majd az elején elfedtem az egyik Pl kártyával. A kártyákon vízfestéket használtam, nagyon bő vízzel.

Aztán csak pár csipit és némi matricát használtam díszítéshez, semmi mást. A zsebbe az egyik kártya került, kisebbre vágva, ennek a hátára írom az üzenetem.

IMG_0548 IMG_0550 IMG_0551 IMG_0557 IMG_0562 IMG_0563 IMG_0564 IMG_0567 IMG_0568 IMG_0571 IMG_0575 IMG_0576

A minialbumhoz az anyák napi készletet használtam, és miiután elkészült bőven maradt még annyi, hogy anyósomnak is készítsek ajándékot, és hogy a gyerekek is tudjanak egy-egy meglepit készíteni a mamáknak. Megmutassam azokat is majd? 🙂

Felhasznált termékek:

Anyák napi alkotócsomag: http://www.noicsizma.hu/termek/edesanyam-viragosat-almodtam-anyak-napi-alkotocsomag-1154

Matricák: http://www.noicsizma.hu/termek/te-vagy-a-meggy-a-muffinom-tetejen-matrica-iv-1061

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!