Egy hétéves kezéből

szerző: Csizmadia-Fáth Edit
Miri 6. szülinapja előtt kb pár nappal Tamara izgatottan hívott félre, hogy kitalált egy fenomenális (nem így mondta, csak így lehetett érezni 🙂 ) ajándékot Mirinek.
Albumot szeretne készíteni neki.
Róla.

Persze azonnal rábólintottam, megbeszéltem az apjukkal, hogy következő este időben hazaér (de jó ürügy volt, lehet, máskor is bevetem…), én pedig neki álltam fényképeket keresni és szerkeszteni.

Még Tamcsitól hallottam azt az ötletet, hogy a kisfia minden szülinapját megörökíti albumban egy-egy oldalon. Nekem is tetszett ez az ötlet, én Miri minden szülinapjáról 2 fényképet választottam. Természetesen újszülött képeket is kerestem, azzal kezdődik az album. 🙂

Tamara lelkesen neki esett az albumkészítésnek, rendkívül nehéz volt visszafogni, hiszen nem csak fotóragasztgatásból áll… Először együtt kiválasztottuk az album alapot. Természetesen pink lett :D.
Kisméretű, 10 x 15-ös filc album.

A belső oldalaival kezdtük, sorban haladtunk. Pontosabban haladt Tamara. Mert nem engedett ám beleszólni! Néha tanácsot kért, hogy mivel díszítse, én tettem javaslatokat, de amit én elrendeztem, azt mindig átrendezte. 🙂 Így érezhető a hatásom az albumon, de az is, hogy tényleg Tamara készítette. Az egészet!
Mindig Ő mondta meg, milyen színű fotóalátétet szeretne, Ő ragasztotta fel az alapkartonra is a fényképet, csak a levágásban segítettem, ezt bevallom. 🙂 Ja, és a címet én ragasztottam fel neki. De oda, ahova Ő mutatta!!!
Utál kétoldalas ragasztót használni 😀 . Az elején kérte, hogy azt én csináljam, de kőszikla voltam! Az is hozzátartozik, meg kell tanulnia. A végére már teljesen belejött, sitty-sutty ment minden. És gyorsan.

3 este dolgozott rajta, összesen 5 órát.

Tamara 7 és fél éves.

Elmondhatatlanul büszke vagyok rá! 🙂

IMG_3662

IMG_3664

IMG_3665

IMG_3666

IMG_3667

IMG_3669

IMG_3671

IMG_3672

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!