Eljött a ti időtök!

Nyolc napon át követhettétek a blogon és a Facebook-on a NőiCsizma Design csapatának karácsonyi fotócserés játékát. Most ti jöttök!

Tippeljétek meg, hogy melyik oldalt ki készítette! Vigyázat! Alkotók vagyunk, nem könyvelők, a precizitás nem éppen erősségünk. Ezért egyvalaki két oldalt is kapott (mondjuk ezt nem lesz nehéz kitalálni, hogy ki volt), így valaki nyilván két oldalt készített, hogy meglegyen az egyensúly. Tévedtünk, de korrigáltunk :D.

A feladat tehát az, hogy a nyolc oldal mindegyikéről ki kell találni, hogy ki az alkotó. Tehát ne azt figyeljétek, hogy ki van a fotón, nem azt kell kitalálni, hanem, hogy ki készítette az oldalt. Ezért fotócserés játék. Az is fontos, hogy mindenki csak egyszer tippelhet! Tehát jól gondold meg!
Reméljük, nagyon sokan eltaláljátok majd, ám a játéknak itt még nincs vége. A második körben ugyanis a sikeresen tippelők megszámolják, hogy a nyolc oldalon hány darab NőiCsizma Design terméket rejtettünk el. Aki eltalálja a pontos számot, az nyeri meg a játékot: a nyolc oldalon felhasznált, valamennyi NCSD terméket. Ha többen is eltaláltátok, sorsolunk. Ha senkisem találja el, akkor azé az ajándékcsomag, aki a legközelebb járt a valósághoz.

Játék indul!

Az első kör, vagyis az alkotók megtippelésének határideje: 2015. 01. 14. szerda 20.00.

Az első kör eredményhirdetése: 2015. 01. 15. csütörtök 9.00.

A második körös tippelés határideje: 2015. 01. 16. péntek 12.00.

Eredményhirdetés: 2015. 01. 16. péntek 20.30.

Játsszatok velünk!

4 hozzászólás

 1. Hol kell tippelni,lányok? Itt?

  • Tamcsi

   Mary a bejegyzésbe be van ágyazva a kérdőív, azon a folytatás gombra kell kattintani, és értelem szerűen kitölteni a kérdőívet! 🙂

   Remélem még nem késő, és lesz időd kitlteni! 🙂

 2. Kicsit megnehezíti a helyzetet, hogy nem ugyanabban a sorrendben vannak a fényképek a kérdőívben, mint ahogy a blogon meg lettek osztva 🙁 Én készültem, kérem, kis papírra felírtam 1-8-ig a számokat, és a tippjeimet. Erre most nem az az egyes, aki a blogon… Kezdhetem elölről…

 3. Azért viszonylag gyorsan megoldottam a helyzetet 😉 és elküldtem a válaszokat 🙂

  Jó kis játék volt, de egyáltalán nem egyszerű… 🙂

Hozzászólás most!