Évfordulónkra

szerző : Fraupester

 

Azt hiszem történelmi pillanat következik. Ugyanis most először olyan dolgot mutatok nektek, ami nagyon közel áll a scrapbookhoz. Remélem nem nagyképűség azt mondanom, mivel ez az. Lassan egy éve, hogy itt vagyok köztetek. Továbbra is hatalmas öröm, hogy inspirálhatlak titeket. Hálám jeléül most egy olyan alkotást mutatok, amit az itt eltöltött egy év inspirált.

A férjemmel a hónap végén ünnepeljük a 9. megismerkedési évfordulónkat. Emiatt gondoltam, hogy készítek neki egy lapozós ikeás kis albumot a kedvenc képeinkből. Tudom, hogy ez egy igen kedvelt album megoldás még workshop is készült belőle.

Pár aprósággal próbáltam a saját képemre formálni. Az Ikeában kapható Pyssla vasalható gyöngyökből virág mintát készítettem és azt ragasztottam fel egy átlátszó fóliára. A színes szócímkékből felhőket vágtam, ill. a hímezhető medált is felhasználtam egy oldal dekorációjaként.

001_t

002_003_t 004_t 005_t 006_t 007_t 008_t 009_t

Természetesen a férjem már megkapta az ajándékot, nem tudom melyikünknek volt nagyobb öröm, ezt a ti fantáziátokra bízom. 😉

 

Felhasznált anyagok:

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!