Ez+az

szerző: Mayer Veronika

Szeretném megmutatni nektek az elmúlt két hetünket. Mivel maradék kártyákkal dolgozom már egy ideje, ezen a héten, úgy döntöttem, hogy a sárga szín fog dominálni. Kiválogattam az összes sárga papírom, egymáshoz nézegettem őket, és az alap meg is volt.

Beától kaptam régebben ajándékba kivágott szövegeket, amiket imádok. Ezek megint azok a cuccok, amiket jobb időkre tartogatok, mert sajnálom elhasználni őket, de most ezt az érzést leküzdve felhasználtam őket. Lefújtam a fehér kivágott feliratokat media ink sprayvel. Ezek lettek a visszatérő motívumok a szín mellett.

1 2

Ezen a héten megint kicsit több időt szántam a képekre, még előhívatás előtt. Sok AE feliratom van, amiket nagyon sokat használtam régebben, most ismét elővettem őket. A fotókra is írtam történeteket, mert azt vettem észre, hogy túlsúlyba kerülnek a fényképek, és nem marad hely az írásra. (Ha kiváncsi vagy hogyan szerkessz PS-ben feliratokat a fotóra ITT megtalálod)

A második héten a say cheese kollekció darabjait vettem elő. Az előbbi gondolatot követve, minek őrizgessem, szépek lesznek az albumban is, ehhez a héthez ezekből válogattam. A héten is sok fénykép készült, így belekerült egy plusz tasak. Egy panoramic tasakot (design C) vágtam hosszában félbe, hogy a képeknek legyen elegendő hely, illetve írásra is maradjon.

3 4

Örülök, hogy egyre többen mutattok oldalakat a naplóitokból facebookos csoportunkban! Inspiráló!


 

2 hozzászólás

  1. Kedves Tamcsi! Biztos buta kérdés, de meg tudnád mondani, hogy hívják ezt a sok részre osztott műanyag tasakot? Köszönöm 🙂

    • Tamcsi

      Kedves Anna! Egyáltalán nem buta kérdés 🙂 Ezt a fajta tasakot Project Life tasaknak hívják, scrapbook áruházakban lehet beszerezni. Üdv, Tamara

Hozzászólás most!