Z – azaz Zéti

Szerző: Mayer Veronika

Már tartogatom egy ideje ezt a nagy Z betűt. A terv az volt, hogy a falra kerül majd a gyerekszobában. Az elképzelés megmaradt, az ihlet nem jött. Egészen a múlt hétvégéig. Imádom Zétiről ezt a fotót, amit idén a szokásos éves fotózásunkon készített fotóskuckó Ágicája. Zétivel már nagyon könnyű a fotózás, hozzászokott, és mindig nagyon segítőkész. Idén már különösen éreztem, hogy milyen komoly nagyfiú lett az én kisfiamból. Amikor pedig a fotókat kézhez kaptam, teljesen meglepődtem, hogy tényleg milyen nagy már. A rengeteg jó képből pedig több oldal is született.

A Z betűt magát feketével festettem le, majd fehér gessoval egy kicsit világosítani a színen. Háttérnek egy akvarell papírt szürkével színeztem be, de csak nagyon halványan. Erre került úgyszintén fehér gessoval csillag, pötty, szívecske, négyzetek. Pecsételtem. Gyöngyöket, flittereket ragasztottam, misttel fröcsköltem. A Z jobb alján arany fonalat tekertem a betűre és egy édes kisfiút ragasztottam rá.

Próbáltam kisebb és nagyobb képpel is díszíteni az oldalt, de aztán mégiscsak a nagyobb (10x10cm) mellett döntöttem. A fotót tettem a Z bal oldalára és a jobb oldalát díszítettem. Ha kérditek, miért lett az & jel rózsaszín, hát azért, mert az ing is halvány rózsaszín. 😉 A fotó alá tengerészkék bőr került. A család készletből felhasználtam ezeket a cuki farmer szíveket, és a felirat csipit. Átlátszó felhőcskét, virágszirmot és egy magam készítette bojtot halmoztam az &-re. Még egy két felirat és én késznek nyilvánítottam az oldalt.

Felhasznált anyagok:

Rózsás & Jel

Generációk chipboard csomag

Kiccsalád chipboard csomag

Nagy geometrikus betű

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!