Horgolt képkeretek

szerző: Mayer Veronika

Nagyon jó, amikor két számomra kedves hobby találkozik. Ebből a találkozásból aztán előállnak nagyon szép dolgok. A harmadik kedvencem a lakás díszítése, ezért születettek meg ezek a "faliképek".

Már rég a polcomon hevertek a parafa tányéralátétek, így lilára festve. Akril festéket használtam, és nem bántam, hogy nem fed teljesen és mindenhol. A lefestett alátétekre betűmatricát ragasztottam. Két alátétre horgolt képkeretek kerültek, amik a feliratokat fogják közre. Egy kis csipi, gézlap, toll, gomb és már ki is emeltem a keretet.

A harmadik keretet kicsit megscrappeltem. Itt találkozott csak igazán a két hobby. Nem volt semmi elképzelésem, amikor megtaláltam NőiCsizma feliratát. Tudtam, hogy ez tökéletesen illeni fog a fényképekkel teli -mert egyszer tele lesz- falra. E felirat köré tettem a kis apróságaimat. A horgolt keretet ragasztópisztollyal rögzítettem, a feliratot 3D ragasztóval. Engem nem zavar, hogy a feliratok nyelvei keverednek egymással. Nálam jöhet angol, német, magyar egyszerre, mindenevő vagyok. A feliratot NCsD anyagból készült nyilacskái fogják közre, a masni a gyöngyökkel visszatérő motívuma a faliképeknek. Mivel a lila-türkiz párosa nagyon egyhangúnak tűnt, ezért belecsempésztem még egy kis halványpiros és sárga feliratot és lazacszínű félgyöngyöket. A NCsD "emlékszel" feliratát meghagytam natúron.

Az igazság az, hogy én nem nagyon szoktam gondolkozni, amikor ezeket a dolgokat egymásra pakolgatom. Sokszor inkább csak a színek azok, amik beugranak, hogy kellenek még az összhanghoz. Mindig vannak aktuális kedvenc termékek, amiket szívesen használok. A mostaniak, a gézlap, toll és a megunhatatlan chipboardok. Aztán ezek kombinációjából összeáll az egész.

Remélem kedvet csináltam nektek, hogy kipróbáljátok a horgolt kereteket a scrapoldalaitokon, vagy akár a lakásdekorációitokban.

frame7 másolata

frame6.1

frame2

frame4 másolata

,

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!