Huncut kisangyal

Szerző: Kocur Márta

Annyira vártam, hogy megkapjam a kishercegnős alkotócsomagot, már a tervezés során imádtam, de megtapintva felülmúlta minden várakozásomat – gyönyörű és nagyon bájos kis kollekció lett belőle! Rögtön el is határoztam, hogy egy albumot fogok belőle készíteni az én Lucámról az egy éves születésnapjára. Aztán, ahogyan a telefonomban nézegettem a fotóit, rábukkantam erre a nagyon kedves sorozatra – amiben benne van ez egész lénye. Bájos és nagyon huncut kisbogár, mellette sem fogok unatkozni, már látom 😀 Nagyon gyorsan nő a haja, ezért kénytelen vagyok nála copfocskákat, hajcsatokat, esetleg hajpántokat alkalmazni, de szinte észrevétlenül mindent kivesz a hajából. Helyette pedig banánnal, édesburgonyával vagy éppen joghurttal próbálja magának a frizkóját belőni….

Az oldalon helyet kap egy különleges keret – karácsonyra a nővére memóriajátékot kapott, és a kis kártyákat az első használat előtt ebből a keretből kellett kibillenteni, én meg utána eltettem ezt a „majdjóleszvalamire” gondolattal. Aztán a karácsonyi fotóinkból szerettem volna hasonlóképpen montázst készíteni, de most mégis ezekkel a fotókkal készítettem el (van még egy, szóval idővel a karácsonyi is elkészül J).

Krémszínű alapkartont használtam, amelyre ceruzával berajzoltam a kis kivágott négyzeteket, majd elkezdtem tologatni a fotókat és a hozzájuk passzoló papírokat. Mivel a memóriakártyák az Én kicsi pónim színeiben pompáztak, ezért a keretet mindenképpen szerettem volna lefesteni, de végül fehér alapkartont méretre vágtam és ráragasztottam. Nagyon tetszik, mert kicsit kiemelkedik a papírról és szerintem izgalmas így, még egy shadow boxot is sikerült az egyik négyzetbe készítenem. Díszítésnek szinte csak a babás kollekció matricáit, feliratait, csipijeit használtam – végtelenül cukik, nagyon jó velük alkotni! Végül pedig körberajzoltam az alapkartont, hogy keretet kapjon az oldal, pár fekete paca, dátum, és késznek is nyilvánítottam Lucamanó hajpántletépős pillanatát. Örömscrapp volt ez számomra, már nagyon hiányzott, hogy önfeledten, nyugodtan alkothassak. J

 

Felhasznált termékek:

KishercegNŐ alkotócsomag

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!