Lányka napló

Szerző: Fraupester

Mikor az NCSD kreatív csapata megálmodta A divat én vagyok! alkotócsomagot, még egy pici babával a karomban messziről figyeltem az eseményeket. Nagyon inspirált a megalkotott csomag és elhatároztam, hogy idővel mindenképpen „dolgozni” szeretnék vele. És ennek most jött el az ideje.

Keresztlányom idén lett első osztályos. Szerettem volna neki ennek örömére valami meglepetést készíteni és mivel a 7. születésnapja egybeesik az első tanítási napokkal, úgy döntöttem, hogy a Nekem a Balaton … képpel együtt egy saját készítésű naplót ajándékozok neki. A naplót a Divat alkotócsomagból készítettem. Szerettem volna, hogy könnyed és légies legyen, mégis legyen benne valami kislányos báj.

Az alapot vastag kartonból készítettem, vékony flíz anyaggal majd pamutvászonnal, textilbőrrel borítottam és a gerincébe helyeztem a binder gyűrűt. Most először alkottam egykicsit bonyolultabb alapot, remélem, hogy örülni fog majd neki és idővel, sok érdekes és izgalmas gondolattal és történettel tölti majd meg a naplót.

Felhasznált alapanyagok:

A divat én vagyok! – alkotócsomag

Textilbőrök

Tavaszi zsongás

Mini pillangók

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!