Lilla első 3 hónapja

szerző: Királyfalvi Bea

Emlékeztek még a babanaplóra, amit készítettem? Most itt az első album fotókkal a kislányról. Anyukája kérésére színes képeket használtam színes papírokon. Ez nagyon nagy kihívás volt, mert általában a színes papírokhoz a legtöbb esetben fekete fehér képeket hívatok elő.

Az album, régi Lidlben vásárolt papírokból készült. Már a napját sem tudom mikor vettem őket. Jól el is voltak pakolva, de most valahogy az album előkészítésekor a kezem ügyébe akadtak és úgy éreztem ez a sok szívecske rózsaszín habos-babosság megy a kisbaba témához. Bár még csajszis albumot sosem csináltam.

Nem díszíttettem túl a képeket, néhány címke, cérna, apró csipi és már kész is volt. A tortacsipkéket ezúton is köszönöm Dóri barátnőmnek, nagy hasznukat vettem.

A nevet a borítóra saját kezűleg vágtam ki, és bár nem vagyok egy Dorogi Adrienn (újak kedvéért: Ő az a scrapper, aki még a Cameo előtt, Cameo-t megszégyenítő módon manikűr ollóval vágott ki elképesztően bonyolult feliratokat) magamhoz képest talán nem lett olyan rossz ez az 5 betű). 🙂

01 02 03 04 05 06 08 09


 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!