Mesél az erdő

szerző: Mayer Veronika

Úgy gondoltam ma már mutatok Nektek néhány oldalt az idei December Napjai albumomból.

Már régi hagyomány nálam, hogy a DD-ben évről évre előkerülnek a mesekönyvek, amiket karácsonykor olvasunk. Természetesen karácsonyi témájú könyvek ezek. Még ezért pontos dátumot nem is tudok mondani, hogy hol fogja ez az elválasztó oldal az albumot díszíteni, de helye bizonyára lesz.

Ez az oldal nagyon egyszerű és nagyon gyors is, viszont annál mutatósabb. A nyomtatóba való fólia érdes felére fehér staz on-nal pecsételtem a hópelyheket. Felragasztottam rá az idei egyik kedvenc csipimet. Az őzekre glossyt kentem és rá fehér csillámport szórtam. A csipi alá került a cím: karácsonyi mese. A másik oldalra felragasztottam a rókás csipit és a címet, és ezzel kész is lett az oldalam.

IMG_4083 IMG_4085 IMG_4125 IMG_4092

Biztosan észreveszitek, hogy a két csipi nem fedi egymást tökéletesen, de a rókás oldalon kifejezetten tetszik, hogy a kettő egymásnak mélységet ad. Olyan mintha a háttérből figyelnék az őzek a róka mozgását.

Ígértem, hogy megmutatom nektek, hogy milyen lett a kezdőoldalam hátulja. Egy fénykép került rá, kis díszítéssel. Pont úgy mint a másik oldalon. A jobb oldalra egy nagy fotót hívattam elő, már megszerkesztve és feliratozva. Erre került még egy kis halmozott „kupac”.

IMG_4591 IMG_4593 IMG_4595 IMG_4600 IMG_4602 IMG_4603

Nekem nagyon tetszenek ezek a választó oldalak. A hópelyhesre fényképeket ragasztottam, tökéletes rá egy 15×7,5 cm fotó. Előtte még a shine mist-tel kicsit megfújkáltam és ahol a minta engedte díszítettem.

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!