Minialbum az albumban 1.

szerző: Mayer Veronika

Gondolom többen is vagytok úgy, hogy egy nagyobb témát kell a PL-ben feldolgoznotok. A nyáron nekem volt két ilyen élményem is. Az egyik a pár napos Tátrai "hegymászós" túránk. A másik a tengerparti nyaralásunk. Lehet, hogy mindkét téma minialbumba kívánkozik, de a PL-ből akkor sem szeretném kihagyni őket.
Én arra szoktam figyelni, hogy a nyaralás maga két nagy 30x30as oldal közé beférjen, ezért használok kiegészítő tasakokat, amik ettől kisebbek. Ezért lesz ez tulajdonképp egy nagyon kicsi minialbum az albumban.
 
A három napos túrázás legjobb képei elfértek két extra tasakban és az egyik 30x30as tasakban. A plusz tasakok szélére jelölőt tettem a túra megnevezésével. Használtam a kedvenceimet: cérnát, pillangót, csipiket, cimkéket és az új kedvencemet a sharpie nevű tollat.
 
Megosztanék veletek egy tapasztalatot is: megpróbáltam a Klassz nyár feliratú "zsebet" összeragasztani, hogy ne kelljen kézzel varrnom, sajnos a ragasztó nem tart és nem is lett valami szép a tasak tőle. Ez most már így marad, ráadásul még le is kell varrnom a zsebet, hogy a flitterek bent maradjanak.
 
IMG_3274 IMG_3275 IMG_3276 IMG_3277 IMG_3278 IMG_3280 IMG_3281

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!