Mit akar a nő? :)

szerző: Mayer Veronika (Roni)

Edit szerint mindent meg lehet tanulni, és csak gyakorlás kérdése. Mivel nekem nagyon tetszenek a MM alkotások, hát gondoltam megnézem én ezt magamnak. Zsongott a fejem a nap végére, azt gondoltam semmit sem jegyeztem meg abból, ott csináltunk, ami ott elhangzott. El is voltam keseredve rendesen. De olyan könnyen azért nem adom fel.

Itthon, ahogy ránéztem a tanfolyamon készült vászonképre, csak-csak előjöttek az információk. Egy 20×20 vászonkép gondoltam a megfelelő méret lesz a gyakorlásra. Már rég sorban áll a szekrényben. Ráadásul Lotti egyéves szülinapi fotói is már régóta screppelésre várnak. Ez a sorozatból az egyik kedvenc képem.

Elsősorban gelatost használtam, ezzel bekentem körbe-körbe a vásznat, elmaszatoltam. A belsejébe pedig valami lazac színt igyekeztem varázsolni. A damaszk mintás stencilt a széleken használtam, a pöttyöset pedig gessoval a jobb felső és bal alsó sarokban. Kerestem egy műanyag kupakot, azt beleforgattam a tim holz barna tintámba. Mist-tel pöttyöket csepegtettem a vászonra.

Most már csak a díszítés hiányzott. Ezt a gyönyörű rózsás csipiből vágtam a fénykép alá egy „darabot”, lefestettem arannyal. A Simple Stories I am kollekciójából kivágtam a tollakat, virágokat, lepkét és feliratokat. Ezt még kicsit megszórtam NCs címkékkel, virággal, lyukasztott pillangókkal és strasszokkal.

IMG_7956 IMG_7958 IMG_7960

Ez még nem a bonyolult mixed mediás vászonkép, de már jó irányba haladok. 🙂

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!