Na, mit rejthet a Kába-kő?

szerző: Belső Olga

Az úgy volt, hogy egy kedves ismerős pár meg szerette volna lepni az ő kedves ismerőseiket házasságkötésük alkalmából, ahogy az már lenni szokott. A kívánság nem volt túlságosan konkrét, csak annyit szerettek volna, hogy legyenek benne fotók, és legyen beleszerelve egy boríték, vagy valami, amibe a matériát tehetik, úgy is, mint készpénz.

Rögtön Teti szuper dobozalbuma jutott eszembe, mert hát az azért elég ütős, átadni az esküvőn egy ilyen szép dobozt, és amikor kibontják, széthullik, és ott vannak a közös bulikról készült fotóik, szépen, fiatalosan, ám romantikusan albumba fűzve.

És még csak meg sem kell jobban nézniük, hogy nézd már, van itt más is, sőt egyenesen a szemük elé ugrik a doboz a dobozban, ami valamit szintén rejt. Vajon mi lehet az, jé. Jó, tudom, úgy néz ki, mint a muszlimok szent zarándokhelye, a Kába-kő, de az szerintem jópofa.  Valamint pont beleférnek a húszezresek, állítva és fektetve is, szóval a kreativitás lehetősége határtalan, na.

Ja, igen, és volt még egy kérés, hogy legyen benne pár szó/idézet a barátságról, úgyhogy jó sok címkét is használhattam. Lássatok csodát, én komolyan ebben a projektben jöttem rá, hogy ezek a kis címkék milyen ideálisak beállítani a fókuszpontot, de tényleg. Jobbra dől a kompozíció? Sebaj, biggyesztek a másik oldalra egy kis matricát, és máris kiballanszírozódik a helyzet.

Szóval játéknak is jó volt, a technikai részt meg már úgyis leírta a Teti.

img_9934 img_9935 img_9936 img_9937 img_9938 img_9939 img_9941 img_9942 img_9943 img_9944

Használjatok ti is jó sok NCsD címkét, mert azon kívül, hogy ütősek, praktikusak is, de nagyon! Ja, és még az is kérés volt, hogy legyen benne világoszöld, mint a menyasszony kedvenc színe, nos, ezt a vonalat a szép kis NCsD virágok képviselték.

 

Felhasznált termékek:

Papírvirágok: http://www.noicsizma.hu/kategoria/papirviragok-21

Cirádák: http://www.noicsizma.hu/termek/ciradak-848

Tavaszi keretek és koszorúk: http://www.noicsizma.hu/termek/tavaszi-keretek-es-koszoruk-739

Elegáns keretek: http://www.noicsizma.hu/termek/elegans-keretek-544

Tiszta szívből, kicsi: http://www.noicsizma.hu/termek/tiszta-szivbol-kicsi-242

Barátság címkekészlet: http://www.noicsizma.hu/termek/baratsag-cimkekeszlet-453

Meséld el címkecsomag: http://www.noicsizma.hu/termek/meseld-el-cimkecsomag-415

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!