Nyár, tó, pancsolás – és scrapbooking

szerző: Mayer Veronika

Amikor megláttam ezeket a kereteket azonnal beléjük szerettem. Azt is tudtam, hogy mit akarok velük. S titokban örültem, hogy az előttem megjelent inspirációs oldalak nem így használták.

Én a fotókat bele akartam tenni a keretekbe. Ezzel is kezdtem, kivágtam a fényképeket és beragasztottam. Kiválogattam a papírokat. Ekkor gondolkoztam el, hogy hogyan is tovább. Mindenképp szerettem volna egy kicsit mixed mediazni. Nem azért választottam a 40×40-es vásznat, mert annyira gyakorlott vagyok, hanem azért, mert ez figyelt itthon a sarokban és várta, hogy méltó helyére kerüljön. 😉

A keret egyik ablakába a szöveges stencilt használtam, gessot menta akrillal kevertem, és azzal vittem fel a feliratokat. A keretet körben gelatossal bekentem, majd ugyanezt a szöveges stencilt használtam. Még a pöttyös stencilt használtam simán fehér gessoval és homokszínű tintával majd kicsit megspricceltem fekete mist-tel és media inkkel (sand). Felvittem a torta csipkét a menta színű gessoval jobb oldalt lent és bal oldalt fent. Ezzel készen lett az alapom.

A keretet ráillesztettem a vászonra és már csak díszítettem. Csipiket, feliratokat, virágokat, és egy kis cérnát tettem ide – oda és ezzel lett az én újabb vászonképem, ami most már a falunkat díszíti.

IMG_9907 IMG_9908 IMG_9909 IMG_9910 IMG_9911 IMG_9912 IMG_9913

0 hozzászólás

  1. […] Cottage Living papírkészletből kivágott kis virágokat (az ötletet Roni osztott keretes oldaláról lifteltem), dekortapaszt, címkéket és egy-két kis gyöngyöt, […]

Hozzászólás most!