Portugália – a második nászút 1.

szerző: Mayer Veronika

 A 10. házassági évfordulónkra sikerült rábeszélnem a férjem, hogy gyerekmentesen nyaraljunk. Portugália az ő ötlete volt, nekem mindegy volt hová, mert nehéz úticél tekintetében a kedvére tenni. Utazások előtt én mindig alaposan körülnézek az interneten és a keresgélés után egyáltalán nem bántam, hogy ide vezet utunk.

Erre a fantasztikus utazásra, gondoltam egy fantasztikus album dukál. Lehet egy kicsit nagy fába vágtam a fejszém! Mást szerettem volna, mint amit eddig megszoktatok tőlem, illetve én magamtól. Olyan travel journal féleséget … de tényleg csak féleség lesz belőle. A kész albumot viszont nem fogom most megmutatni nektek, hanem csak néhány oldalt hoztam mára.

Már nagyon régóta tervezem, hogy készítek egy olyan oldalt, aminek az adott hely térképe a háttere. Most hoztam is magammal jópárat, hogy fel tudjam használni (legtöbbször sajnálom elvágdosni). Túl sok díszítést nem is tettem az oldalra: csak egy cím, egy elrejtett komment.

img_3573

A férjem nagyon sok panoráma fényképet készített, ezeket próbáltam felhasználni, mert nagyon jól néznek, ki. Egy A4-es alapra tettem fel belőlük egy párat, amiket az albumban különbözőképpen használtam. Az egyik így néz ki. Akvarell papírt befestettem sárga ecoline-nal , feketével fröcsköltem rá. Erre az oldalra viszont írtam, sokat írtam.

img_3593

A 28-as villamoson utazást elvileg nem illik kihagyni Lisszabonban. Másfél órát álltunk sorban, fél 9-kor sikerült utaznunk rajta. Az eldugott borítékba kerültek a jegyek és a komment. Az én kedvenceim most a kamerák, és feketére színezve a nyerők nálam. Csipik, feliratok, és cím díszítik az oldalt.

img_3584

img_3563 img_3564 img_3574 img_3576 img_3590 img_3591

Nemsokára jövök majd a következő oldalakkal is és a kész albummal, kiváncsiak vagytok? 🙂

1 hozzászólás

  1. Huuuuuuu de klassz!

Hozzászólás most!