Steampunk vászon pasinak

Képzeljétek el, hogy megvan minden egy tökéletes steampunk oldalhoz, (lágy zene indul) tökéletes fotó, álom chipboardok, vászon és festékek, nekiállsz alkotni, majd eszedbe jut, hogy (zene lekonyul) egyetlen virágot sem használhatsz. Mert most egy igazi férfinak egy igazi férfias vásznat készítesz, méghozzá a műhelyébe, ahol a szebbnél szebb industrial és steampunk lámpák születnek. Úgyhogy a virágeső ma, fájdalom, elmarad.

De nem baj, mert lehet játszani a chipboardokkal. Először úgy, ahogy voltak, natúr megkentem őket steampunk színű gelatos-szal, de valahogy sápadt lett a végeredmény. Úgyhogy inkább – mivel a fotón lévő lámpa egyébként is egy réz újrahasznosítási versenyre készült – lefestettem az összes chipboardot rézszínű akrilfestékkel, és csak az után kenegettem meg őket újra gelatos-szal. Ez az, ezt a hatást kerestem. A gravírozott csipiken gyönyörűen kijött tőle a minta, imádom!

A célszemély, a férjem elismerően bólogatott, már meg is van a vászon helye a műhelyben. Igazi, vegytiszta steampunk hatást sikerült kialakítani, és ezek a díszítőelemek aztán biztos nem fognak lepotyogni az oldalról egy hűvös hajnalon, mint az eredeti réz fogaskerekek, amiknek a rögzítését még mindig nem sikerült maradéktalanul megoldanom technikailag. Igen, próbáltam már ragasztóval is 😀 , mégsem.

És még azt akartam mondani, hogy az oldalon látható fogaskerékcunami dacára még mindig nem fogyott el a csomagból az összes csipi, pl. barátom, a fogaskerekes szárnyú szitakötő egy újabb alkotás fő darabja lesz majd egyszer.

DSCF3420 DSCF3415 DSCF3413 DSCF3418 DSCF3424 DSCF3423 DSCF3422 DSCF3426

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!