Sziget 2015

szerző: Posta Juli

Idén először kimerészkedtünk a gyerekekkel a Szigetre. Nagyon klassz nap kerekedett belőle.

Külön albumot szerettem volna az „eseménynek”, de bevallom őszintén nem volt kedvem albumot készíteni. Ahogy a képeket válogattam, megláttam azt, ahol a gyerekek agyagfigurát festenek. Eszembe jutott, hogy van még egy befőttes formaalbumom raktáron Edittől, így már csak egy kis vízfesték kellett…

Az albumalap tetejét jó bő vízzel befestettem különböző színekkel, úgy mintha kicsurgott volna, még pacáztam is egy kicsit, hogy maszatosabbnak tűnjön. A címet megírtam előre és kinyomtattam, ezt is jól összepacáztam, mindenféle színnel, ami a kezembe akadt.

1

2b

Most logikusan az következne, hogy megrajzoltam a befőttes üvegen a meneteket, és a szegélyét, de én nem vagyok valami logikus alkat, úgyhogy a képeket ragasztottam fel előbb. Nem rontottam el, direkt lógnak ki a képek, nekem tetszik, hogy megtöri egy kicsit az amúgy jól ismert formát.  Ezután rajzoltam meg a szegélyt és a menetet alkoholos filccel.

3

Csupa szín lett minden! 😀 Ezt ellensúlyozandó, és mert nagyon szeretem, egy kis táblafestéket kentem az NCsD címkékre, de azt is csak hanyagul, sietve, hogy megmaradjon a maszatos hatás. (Táblafestékhez, maszkolófolyadékhoz és  minden olyan anyaghoz, amiről nem vagyok biztos benne, hogy kijön, az ecsetből megkeresem a lehető legvacakabbat, hogy ne fájjon utána a szívem.)

4 DSC05244

Végül a megfestett címkékre csak címszavak kerültek, és egy kis díszítés (NCsD: Fotózz minden élményt!). Az album utolsó oldalát üresen hagytam, ezt nagyobb felületen kentem be táblafestékkel , mert ide került a kommentár. A legvégén kilukasztottam az alapot és karikával fűztem össze az üvegeket.

sz1 vegere1 vegere2 vegere3

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!