Szüreti mulatság

szerző: Belső Olga

Ezt az oldalt még tavaly készítettem a szüret után, de mivel most pont aktuális, elővettem :D. Na jó, nem. Hanem úgy volt, hogy tényleg megcsináltam már tavaly ezt a négy feszített vászonból álló kompozíciót, csak egyszerűen nem voltam vele elégedett, és gőzöm nem volt, hogy mit kéne még odatenni, hogy jó legyen. Úgyhogy a fiókban pihentek.

Aztán elköltöztünk. A minap pedig, ó, csodálatos idők, már odáig jutottunk az új házban, hogy a képeket fúrhattuk fel a falra (ne kérdezzétek. A férjem szerint a 2 grammos scrapbook oldalaknak ugyanúgy fúrni kell és tiplizni a képtartót, mert csak úgy szöget beverni a falba, mint az állatok, az milyen már), na szóval előkerült a téli paplanok közül ez a kompozíció is. Most mi van, mi paplanok között költöztetjük a képeket. Kérdés?

És akkor ránéztem, és rögtön megvilágosodtam. Előkaptam a cuki kis szómatricákat, amikből a legutóbbi csapattalin behörcsögöltem vagy tízet, és jól megszórtam velük a kompozíciót. A téma, hát az olyan, hogy mindenhez illik. Szép a gyerek? Szép. Jó nap volt? Jó. Na hát akkor. Jolly Jokert alkottunk. (Bónuszként délután Borcsi elszavalta nekünk az A5-ös matricaívet, teátrálisan, mint egy költeményt, közben a Pé időnként bekúszott a képbe, amint alsógatyában elkánkánozik mögötte jobbról balra, majd balról jobbra, van róla videóm is, bibí, de csak családi felhasználásra :D)

De hát végül is mindez csak mellékszál, a lényeg, hogy olyan képet akartam készíteni, ami egyrészt visszaadja, hogy a cuki és szépséges gyerekeim hogy szeretik egymást, mennyire jól el tudnak játszani együtt, nagyjából mindennel, egy fürt szőlő köré is tudnak sztorit kerekíteni, amin mi szétröhögjük magunkat.

Emellett jelezni akartam azt is, hogy ez bizony szüretidő, amikor úgy burjánzik a természet, hogy a zöldtömeget macsetével kell irtani. Szerintem sikerült, amivel egyben jól meg is szívattam magam, mert most meg érjem visszakeresni a felhasznált anyagok listájához, hogy hányféle ágat-bogat alkalmaztam.

Valamint mától azt is tudni lehet, hogy a matricák szuperül ragadnak, viszont nyom nélkül visszaszedhetők, ha meggondolnánk magunkat a méretet, a színt, vagy a mondanivalót illetően. Én többször is meggondoltam.

20161004_083200 20161004_083210 20161004_083225 20161004_083238 20161004_083256 20161004_083308

És emellett persze megint fény derült a felhasználás során egy nyomdahibára, az én hibám, mert én vagyok a korrektor a csapatban. Van egy ilyen „kert party” matrica, ami így értelmetlen, nyilván kerti party lett volna, csak én ilyen figyelmetlen vagyok. Nem baj, odatettem egy vesszőt alkoholos filccel, és így már száz százalékosan fedi a valóságot. Kert is volt, sokan is voltunk, az meg így már party, nem? Na ugye.

Felhasznált anyagok:

Csipke stencil 2. http://www.noicsizma.hu/termek/csipke-stencil-2-463#prettyPhoto

Damask stencil A5: http://www.noicsizma.hu/termek/damask-stencil-a5-429

Pöttyös stencil: http://www.noicsizma.hu/termek/pottyos-stencil-455

Rózsás stencil: http://www.noicsizma.hu/termek/rozsas-stencil-457

Tavaszi virágzás chipboard csomag: http://www.noicsizma.hu/termek/tavaszi-viragzas-428

Ágacskák chipboard csomag: http://www.noicsizma.hu/termek/agacskak-562

Barkák és gyöngyikék: http://www.noicsizma.hu/termek/barkak-es-gyongyikek-738

Chipboard hullámok: http://www.noicsizma.hu/termek/chipboard-hullamok-57#prettyPhoto

Fényképezz sokat! Átlátszó matrica: http://www.noicsizma.hu/termek/fenykepezz-sokat-atlatszo-matrica-799

Mesés az élet A5 matricaív: http://www.noicsizma.hu/termek/meses-az-elet-a5-os-matricaiv-896#prettyPhoto

Mi így szórakozunk matricaív: http://www.noicsizma.hu/termek/mi-igy-szorakozunk-matricaiv-908

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!