Tengermély szeretet– fotócserés játék 5. rész

szerző:?

Mostmár bizonyára mind tudjátok, hogy mi is ez a fotócserés játék, aminek ma van az ötödik része, ezért nem is nyújtom hosszúra, jöjjön egy kis írásos segítség, majd a képek az ötödik oldalról! 🙂 (Ha mégsem lenne teljesen világos miről van szó, elolvashatjátok az első részben, itt. 🙂 )

"Julia fotójával volt egy kis kavarodás az elején, mert mire a betegsége miatt pár hét késéssel elküldte a választottját, én már letöltöttem róla egy másik képet a Facebook-ról. Féltem, ki ne csússzunk az időből. Végül annyira beleszerettem ebbe a csodálatos színvilágba, ebbe a tökéletes tengerparti hangulatba, hogy hiába érkezett meg a másik fotó, inkább bocsánatot kértem Juliától, és úgy tettem, mintha már elkészült volna az oldala. Pedig nem is :D. Csak nem tudtam már elereszteni ezt a fotót, úgy beleéltem magam.
Bevallom, még így is zavarban voltam, mert Julia…, ő nem akármilyen tehetség, és ha már ajándékozunk, jó lenne, ha tetszene is neki a végeredmény. De aztán, mint már írtam, annyira testhez állónak bizonyult ez a fotó, hogy szinte magától alakult ki a végeredmény. A dolgozószobájáról látott fotók után biztos voltam abban, hogy a fehér ikeás keret jól fog mutatni nála. Ennyi volt összesen a tudatosság, a többi magától jött. És íme, a végeredmény, amiről Julia azt állította, hogy nagyon tetszik neki. Huh."

DSCF3249 DSCF3253 DSCF3254

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!