Testvéri szeretet üvegbe zárva

szerző: Farkas Flóra

 

Már egy ideje szemeztem a masion jar / befőttes üveg alakú minialbumokkal a Pinteresten. Azt hiszem ez is ilyen trend féleségnek mondható, hiszen sok scrapbook kollekcióban megjelenik mostanság a befőttes üveg. Nekem nagyon tetszik az alakja és az ebből eredő plusz jelentés, hogy valóban elrakhatjuk az emlékeket, nem csak télire hanem örökre.

 

Egy olyan fényképsorozatot választottam, amit még 2013-ban egy késő nyári napon készített Korsós Viktor a testvérem gyerkőceiről. Ezeket a képeket, még nem dolgoztam fel album formájában. A témához és a színvilághoz passzoló papírkészlet bár nagyon tetszik, de nem teljesen az én világom, ugyanis egy pötty rózsaszín sincs benne. Ezért számomra kihívás volt ez a kis album, elhagytam a komfort zónámat rendesen.

 

Dekorációnak szinte csak NőiCsizma chipboardokat, címkéket és gyurmadíszeket használtam. Ezeket meghagytam eredeti formájukban és színükben. Nem szerettem volna túlbonyolítani az albumot, ezért nem is igazán technikás, inkább a finom színeken és a bájos, nevetős gyermek arcokon van a hangsúly.

 

Kipróbáltam a Media Glue ragasztót is, szinte mindent azzal ragasztottam, még az alaphoz a papírt is. Nagyon bejött, már csak azért is, mert a Glossy-val ellentétben nem szárad be a csőbe 10 másodpercen belül.

 

Még biztos készítek minit ebből a formaalbumból, például egy kedvenc receptes gyűjteményt. Ezt most ajándékba készítettem a gyerekeknek, témája a testvéri szeretet. Szeretném, ha a képeken megjelenő szeretetük egymás felé örökké megmaradna kettőjük között.

 

xDSC_0205

xDSC_0206 xDSC_0207 xDSC_0212 xDSC_0213 xDSC_0215 xDSC_0217 xDSC_0219 xDSC_0221 xDSC_0223 xDSC_0231

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!