Tika oldala

szerző:??

Aki régóta követi a blogot, az tudja, hogy minden évben karácsony tájékán a csapat játszik egy fotócserés játékot. Azaz mindenki küld egy fotót, kisorsolom őket, szétküldöm, és így mindenki készít egy meglepetés oldalt valakinek a csapatból. Mikor minden oldal elkészül így vagy úgy átadjuk egymásnak, és nagyon örülünk. :) Hogy ez a kis buli ne csak nekünk legyen izgalmas, minden évben játékot hirdetünk itt a blogon, mikor is hosszú-hosszú napokon át megmutatunk egy-egy oldalt nektek, az alkotó megnevezése nélkül, s mikor mindet láttátok, tippelhettek, hogy melyiket ki készítette. Az első tökéletes megfejtést adó versenyző pedig természetesen nem marad jutalom nélkül! ;)

Igaz idén kicsit későn jött el a játék pillanata, de a lényeg, hogy eljött, nem igaz? :) 12 oldalt mutatunk, 12 napon keresztül, majd a 12. napon hozunk egy űrlapot, aminek kitöltsésével részt vehettek a játékban. 2. nap, 2. oldal. (A szerk.)

Nem volt könnyű dolgom ezzel a fotóval, sokáig gondolkoztam rajta, hogy mit kezdjek vele. Szépet akartam (jé!) és finomat, hogy utaljon valamennyire Tikára, különben a fiókja mélyén kötne ki, azért meg minek dolgozzak?

De hát jól meg voltam lőve a színeivel, meg a pompomokkal, szalagokkal, a háromféle rózsaszínnel, a kékbe hajló háttérrel. És hogy még mindig ne legyen elég a bajaim sorolásából, a fókuszt is úgy akartam kialakítani, hogy jó, Tika szerényen meghúzódik a férje mellett, akinek a nyakában ott ül a cuki kislány, de hát mégiscsak Tikáé lesz az oldal, szóval őt szerettem volna kihangsúlyozni.

DSC_4621 DSC_4619 DSC_4624 DSC_4627 DSC_4626

Végül ez lett belőle, amin a postás még alakított egy kicsit, mert végtelen tudatlanságában (ti. nem tudta, hogy mit rejt a boríték, nyilván) félbehajtotta az oldalt, és úgy tuszkolta be a postaládába.

Na most ennek tükrében szerintem egyrészt örüljetek, hogy a Magyar Posta már csak csomagként továbbítja, ami nem fér be a postaládába, mert így a ti oldalatokat nem fogja félbehajtani a kézbesítő,  miért nem mindjárt virágcsokrokat hajtanak félbe, másrészt meg azért mégicsak van vasaló a világon.

Mázli, hogy nem struktúrpasztás-csillámszórásos alapot képzeltem el.

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!