Tombol a nyár…

szerző: Mayer Veronika

Nagyon zsúfolt lett ez a nyár.. De ez a szépsége, ez az amiért annyira szeretem. Így viszont folyamatosan használnom kell kiegészítő fóliákat, mert nem férek bele a dupla tasakba. 

Inspirációban már több mindent is láthattatok, most megmutatom az aktuális hétnél lefűzve őket. Az egyik ilyen a 10×10-es tasak, amit már évek óta őrzök, mert nem tudtam, hogyan is szerkesszem meg a képeket erre a méretre. Most végre -Beus segítségének köszönhetően -megtalálta a helyét. A másik a Mercedes Museumban kapott tasak, jegy, és helyi térkép, amit már láthattatok. A másik oldalára került még egy visszatekintő a hét eseményeiről. Illetve még egy nagyon régi kihíváshoz láthattátok már a varrott szívecskét pauszpapíron is. Hiszem, hogy egyszer minden megtalálja a helyét, és lám kis csipi díszítéssel ez a kártya is a helyére került.

IMG_0154

IMG_0145 IMG_0151 IMG_0153

Sok képet montázsolok mostanában és ezeket 20×30-as méretben hívatom elő.  Így tulajdonképp helyet spórolok, de mégis sok képet tudok felhasználni.

IMG_0156 IMG_0157

Korábban nagyon sokat írtam, valahogy a képek kerültek mostanában hangsúlyos szerepbe. Minden héten eldöntöm, hogy többet írok, több gondolatot vetek papírra, de nem igazán sikerül. Még dolgozom rajta, mert nagyon jó visszaolvasni az eseményekhez tartozó gondolatokat.

IMG_0159 IMG_0160 IMG_0162 IMG_0161 IMG_0163

Az aktuális heti kihívás is ennek a tükrében született. Érdemes megnézni a facebookos PL csoportunkban.

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!