You&me- fotócserés játék 2016 7.rész

Tavaly év elején nagy sikere volt a csapat fotócserés játékából készült játéknak, ezért arra gondoltunk, hogy ismételjük meg idén is. 🙂 Nyolc napon át (mivel Niki sajnos nem vett részt idén a játékban) minden nap megmutatunk egy oldalt leírással, de szerző nélkül, itt a blogon. A kilencedik napon pedig tippelnetek kell majd, hogy szerintetek melyik oldalt ki készítette. A helyes megfejtő természetesen idén sem marad ajándék nélkül! 🙂 (a szerk.- Tamcsi)

Következzen a hetedik oldal:

Karácsony után nem screpeltem, mert nem volt se ihletem, se időm. De ha őszinte akarok lenni, inkább ihletem nem volt.  Aztán amikor rávettem magam végre, és kinyomtattam a fényképet, azonnal beleszeretettem, elengedtem magam és elkezdtem alkotni!
 
Imádtam végre újra a festékekkel, mistekkel dolgozni. A lényeg a fénykép persze, mert sugárzik róla a szeretet: a tündéri kislány és az ő édesanyja! ​​Én csak próbáltam egy kis aláfestést adni ennek a harmóniának a halvány rózsaszín és az arany festékekkel, az NCsD stencil és persze a csodalatos chipboardok használatával.
 
IMG_0312 IMG_0320 IMG_0321 IMG_0328 IMG_0329 IMG_0330
 
Sokat dolgoztam a háttéren, de megérte! 🙂  Sok szeretettel készítettem ezt a vásznat Sophie-nak.

0 hozzászólás

  1. […] A hetedik oldal Sophienak készült és találtok róla részleteket: http://blog.noicsizma.hu/egyeb/youme-fotocseres-jatek-2016-7-resz/ […]

Hozzászólás most!