A stencil és a PL házasságas

szerző: Mayer Veronika

Hát meg kell mondanom, hogy ilyen még nem volt. Már nem arra gondolok, hogy még nem használtam stencilt a project life-ban, de mondjuk ez is igaz, hanem olyan, hogy órákon keresztül egy hetet készítettem volna el.

Ha valaki nem tudná még, épp Mixed Média lázban égek és gondoltam kipróbálok a PL-ben is pár technikát a sok gyönyörű stencilemmel. Nem mondhatnám, hogy túlzottan technikás lett, de a azért a stencileket kipróbáltam pár anyaggal.

1

Nézzük is sorjában. A bal első kártyán gelatost használtam, arra került fel AZ ÉLET SZÉP stencil felirata, erre még barna tintával rátettem a négyzetes stencilt, illetve gessohoz kevertem türkiz akrilfestéket, és ezt a pöttyös stencillel vittem fel a papírra, erre aztán a díszítésnek kicsit dudliztam, cérnát és feliratot tűztem. A másik kártyán a pillangós stencilt használtam a tintával és az színezett gessot a pöttyös stencillel.

2

Haladok szépen balról jobbra, még mindig ugyanezt a gessot kentem erre a csodaszép leveles-rózsás stencilre. Ez olyan nagyon szép lett és olyan nagyon jól mutat, hogy erre már csak egy feliratot tettem és körbe dudliztam.

3 4

Szinte az összes stencilt felhasználtam. Igyekeztem a színvilágot megtartani. Ez a türkiz ill. menta és lazac dominál a kártyáimon. A kedvenc színkombinációim. Az előbbi leveles rózsás stencilt kapcsoltam egybe a feliratossal. Dudli körbe és címke. Az alsó kártyán pedig a színezett gessot a négyzetes stencillel ill. a tintát a szívecskéssel párosítottam.

5 6

A rózsás stencilt használtam a gessoval a lazac színű kártyán pedig gelatossal. A fröcskölés nem sikerült valami jól, de mondjuk azt, hogy így akartam 🙂 (PL-eknek info: a tasak egy Y Design, amiről a három 7,5×10 függőlegesen egymás alatt levő tasakot levágtam)

7 8

A következő két kártyán a pillangós stencilt arany színű gyertyatollal (KerzenPen) használtam, ill a feliratot ismét az eddigi kék tintával. (PL-eseknek már emlegettem pénteken az új szerzeményeimet. Ez a tasak ismét azok közül egy kincs, és a nagy kedvencem. Ez a tasak a Design A Panoramic.)

9 10 11

Használjátok bátran a PL-ben is ezeket a csodaszép stencileket. Megérte az időt, mert olyan szép, amikor egyben látod az egész héten. Kedvet kaptatok hozzá?

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!