Ahol nézelődni érdemes…

szerző: Mayer Veronika (Roni)

Az évek alatt, ahogy újra és újra belevágtam a PL-be, nézegettem az amerikai Project Life-osokat. Én úgy érzem, hogy a PL-t készítők két vonal mentén készítik az albumaikat.

Amerikában nagyon szereti az egyik tábor (ha lehet őket így nevezni) a díszítést. A dupla oldalon (ami náluk is általában egy hetet ölel fel) a 10x 15-ös kártyákra is kis képeket tesznek és ezt is díszítik. Lementettem egy ilyen oldalt, hogy meg tudjam mutatni, mire is gondolok:

1-

(forrás: Pinterest)

Illetve van a másik csapat, ahova én is tartozónak érzem magam, akik a fényképekre helyezik a hangsúlyt, így maximum a 10×15 képet feliratozzák és / vagy díszítik. Azt nem mondom, hogy nem fordul elő, a változatosság kedvéért, készítek én is díszített 10×15 kártyát, de ez a ritkább eset.

2jó

3

(forrás: Pinteres)

Én szívesen olvasok blogokat. Legtöbbször azokat nézegetem, olvasgatom, ahol a PL kapja a főszerepet. Mutatok nektek egy párat a teljesség igénye nélkül. Ha esetleg nektek is van kedvencetek, osszátok meg velünk a csoportban a poszt alatt.

Ali Edwards
Scrap Impulse
Niebuhrchicks
Simply Autumn
Findingnana
Cherish Everiday
Mish Mash
Gluestickgirl

Természetesen a blogok mellett barangolhattok a PL-hez freebiek-et kínáló blogokon is. Közületek biztosan sokan tudják jól hasznosítani, ezeket az ingyenesen kínált „termékeket”. Az elsődleges forrás lehet a pinterest, ahol jó freebiekre bukkanhattok. Én nem használom ezeket, ezért csak egy két oldalt tudok mutatni nektek, de remélhetőleg a digital PL guruk kiegészítik a sort.

Az én kedvenceim ez, ez, és ez, Sipikéé pedig ez az oldal.

1 hozzászólás

  1. Hehe, köszi, hogy megemlítettél, így van, Jamie az egyik kedvencem.

    Érdekes volt ez az összehasonlítás. Én elég ritkán nézegetem a külföldi oldalakat (inkább a tiéd szoktam 🙂  ). De mennyivel macerásabb ez a kis kártyára kicsi kép, kicsi dísz, számomra elveszik a PL lényeg, a fotók és dokumentálás, helyette van marha sok molyolás.;-P

Hozzászólás most!