Alkotósarok?- Itt alkotunk mi, VI. rész

szerző: Mayer Veronika

Mi az? Hol árulják? Kinek kell? Hát kelleni kellene nekem, de mivel ebben a pici lakásban arra már végképp nem jut hely, ezért aztán örülök annak is, hogy egyáltalán van hely, ahová a sok cuccom pakolhatom. (A férjem szerint, itt amúgy is minden az én hobbijaim kellékeivel van tele.) Egy háromajtós szekrényben kapnak helyet a scrapcuccok, a szekrény magassága tökéletes, állva is nagyon jól lehet mellette dolgozgatni.

1.1 1.2 1

Amióta elköltöztünk, azóta inkább az étkezőasztalnál ülve scrappelek. Így nagyon praktikus, hogy a szekrény és az asztal egymással szemben helyezkednek el, csak hátra fordulok és minden a kezemre esik.

2

Kinyitom nektek ezt a három ajtós szekrényt. Voila! Meglepődtetek? Igen, nekem nincs olyan sok cuccom. Mivel nagyon ráálltam a PL vonalra, ezért túl sok mindenem nincsen, általában apróságokat (méretét tekintve) veszek, mert azokkal könnyű bánni a kis kártyákon. A középső részben dobozokban tárolgatom ezeket az apróságokat. A dobozokra ragasztottam egy fehér matricát, amire felírtam, hogy mit tartalmaz.

3

A dekortapaszokat egy dobozban egymás mellé fektettem, épp annyi van, amennyi belefér.

4

A bal oldali kék dobozokra nemrég tettem szert. Nagyon bosszantott, hogy nem látom át az NCsD-os címkéket, pedig azok mindig kellenek és jó, ha kézre esnek. Ha már megkezdtem az ívet, akkor sokszor előállt az a probléma, hogy másik szó is leesett, nem csak az, amit használni akartam, na de hova a fel nem használttal? A Pennyben jött velem szembe ez a kicsi kék doboz és fel van osztva. Vettem is rögtön egy pár darabot. Nézzétek csak, milyen jól néz ki kinyitva? Telis tele a kedvencekkel.

5

Karácsonyra ajándékba kaptam (ezek köszönet érte Dettinek!) egy hasonló fadobozt, amit Detti gyönyörűen lefestett és díszített, ezekben tartom a csipiket. Innen jött az ötlet, hogy a címkéknek is kellene valami hasonló.  Nagyon praktikus és mondanom sem kell, hogy imádom!

6.1 6

Amikor szó volt a kártyák tárolásáról, én is elrohantam az Ikeaba és vettem magamnak egyet. Akkor a papírokat is rendbe tettem, felszabdaltam a maradékokat, színekre válogattam, lefűztem, sőt a régi kártyákat is előkerestem és azok helyet kaptak benne, azóta nagyon jó dolgom van.

7

A mindennapi P-hez még van egy nagy zöld dobozom, abban van még egy pár pecsét, tinta,tűzőgép, dátumbélyegző, cérna, gézlap, minden olyan, amit állandóan használok.

Tulajdonképp ez a szekrény az, amit a leggyakrabban kinyitok.

A baloldaliban tartom a tasakokat, a matricákat, betűmatricákat és a 30×30-as papírokat. Az utóbbiból nincs túl sok, mert leggyakrabban a kraft kartont használtam, amit általában a kis készletek papírjaival díszítettem.

8.1 8

A jobboldaliban kaptak helyet a pecsétek, egy kartondobozban egymásra pakolva; a virágok (már rég nem használom őket); az őrizgetett papírfecnik. Az alsó részen pedig szintén ikeas tárolókban vannak apróságok, a dobozokat feliratoztam, hogy körülbelül tudjam mi is bújik meg a mélyükön.

9

Hát ez lenne az én szerény kis szekrényem!

Nézzétek vissza az eddigi scrapsarkokról és szobákról szóló cikkeinket, abban is találtok tárolásra nagyon jó ötleteket! 🙂

Kiváncsi lennék a ti NCsD-s címkék tárolására is? Mutatnátok nekünk a csoportban pár ötletet? Ki hogyan oldja meg a tárolást?

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!