Az extra tasak hete

szerző: Mayer Veronika (Roni)

Mostanában többen is rákérdeztek, hogy fogok-e mutatni egy teljes hetet az albumomból. Eleget teszek ennek a kérésnek, így néha láthatjátok egy-egy hetünket teljességében is. 🙂

Most egy olyan hetet mutatok meg nektek, ahol több extra fólia is helyet kapott. Már emlegettem, hogy én nem félek belevágni a fóliába sem, sokszor megteszem, hogy az F design egy harmadában elvágom. Volt már arra is példa, hogy félbe vágtam. (Keskenyebb fóliákat lehet azonban gyári készítésben is megvásárolni.) Legtöbbször ezekbe a plusz fóliákba – tematikusan – egy esemény képsorai kerülnek. Most azonban két oldala két eseményt dolgoz fel: játszóterezést Zéti barátjával ill. egy focimeccset.

1 2

3

4 5

Ezekre a plusz fóliákra érdemes felhívni valamivel a figyelmet, mert beleolvadnak a másik oldal fóliájába. Én gyakran használok kis címkéket és feliratozom. A színük és a rájuk írt szöveg magára húzza a tekintetet és máris feltűnik, hogy itt még van mit nézni.

6

Többször a dekortapaszos megoldást használom. Egyszerűen csak végig ragasztom egy színes csíkkal a fólia szélét, hogy látható legyen a plusz tasak. Most is így tettem az újságcikket tartalmazó tasakkal. Majd kicsit megdíszítettem az egyik sarkot és gémkapoccsal „rögzítettem” az újságot, hogy ne essen ki.

7 8

Illetve a napokban láttam Tamcsinál egy nagyon jó megoldást, amit azonnal ki is próbálnék, ha itt lenne a varrógépem. Lyukasztóval készített egy hosszú csíkot és azt felvarrta a tasak szélére.

március

Bár én nem töltöm fel a kihívások mappába a kártyáimat, de most láthatjátok, hogy amikor a hexagon kihívást kitaláltam, az engem is motivált – egy kicsit. 🙂 Így lett ennek a hétnek díszítő eleme a hatszög.

9 10

Már többször is emlegettem, hogy harmóniát teremthetünk színekkel, formákkal, visszatérő motívumokkal. A hét első felében inkább a szín dominál, mégpedig a piros, a második felében pedig a visszatérő hatszög. Még egy nagyon régi 6×6-os papírtömb egyik papírja volt tele vidám, színes napernyőkkel, én ezeket használtam fel most minden mennyiségben.

11

A Keep Calm and Do Your PL nevű facebookos csoportunkban szívesen látjuk a ti heteiteket is!

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!