Saját készítésű (pecsételt és feliratos) kártya

szerző: Mayer Veronika (Roni)

A saját készítésű kártyák időigényesek talán, de sokszor ők passzolnak a legjobban a hét tökéletessé tételéhez. Az előre gyártott kártyákat is díszítjük, hogy saját ízlésünkre szabjuk, hogy különbözzenek a többiekétől.

Saját készítésű kártyához használhatjuk a scrapbooking bármelyik eszközét. Ezek a kártyák lehetnek mini alkotások bármilyen stílusban. A lényeg, hogy örömünk leljük a készítésükben.

Mivel a paletta igen széles, ezért én a pecsételést és feliratokat választottam a mai cikkemhez. A pecsételt mintákat körbevágtam és azt akár 3D ragasztóval felragasztottam a helyére.

1 1.2

A mintát kivágtam többször is kivágtam és eltolva egymásra ragasztottam.

2

A mintát kivágtam és bekentem glossyval és így használtam fel a kártyákon.

3

A pecsételt mintát kiszíneztem, és én erre már húsvétra készülvén felragasztottam egy feliratot.

4

A pecsételt mintát többször megismételtem a kártyán és kidíszítettem.

5

A feliratos pecsét köré még keretet pecsételtem és egy pillangóval díszítettem.

6

Több feliratot is ragaszthatunk egymásra. A hónapos felirattal díszítettem a kártyám, erre került még egy tavaszra jellemző szöveg felirat, egy pillangó és mehet a tasakba.

7

Bea (KIrályfalvi Bea- a szerk)  a kártya elkészítéséhez felhasználta az NCsD szókirakó címke- és chipboard csomagját. A program szót fekete tintával beszínezte, hogy kontrasztos legyen a világos kártyán, és fóliából vágott betűkkel kirakta a szombat szót. „Nagy lehetőségeket látok ezekben a készletekben, mert személyre szabottan adhatunk címeket képeinknek, oldalainknak, kártyáinknak…”

8 8.3

Én is készítettem ehhez a csomaghoz két kártyát, hogy lássatok több elrendezési lehetőséget is

9

De ezzel még koránt sincs vége … Nagyon figyeljétek jövő hét közepén a blogot. Valami izgalmasat tartogatunk számotokra. Tehát folyt köv.! 🙂

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!